NextProjects Prev

Surrey Square School Refurbishment

Southwark, London

31

Following completion of the new dining building, Surrey Square School asked us to reconfigure areas of the interior of the existing school building. A new canopy and sign welcomes visitors to a new entrance and reception space, which greatly improves circulation and provides the school with a dedicated visitor waiting area.

On the ground floor we have reorganised internal spaces to provide a meeting room, office and new classroom. A new disabled toilet and baby changing room has also been created to better serve the schools users. On the first floor, an old redundant kitchen was removed to form a new staff room.

The project, along with necessary planning permission and building regulations approval, successfully met fixed deadlines in order for work to take place over the summer holidays to avoid disruption to the staff and pupils.

31